torsdag den 14. november 2019

Top 5 Torsdag



Tiaraer & kroner i film & tv

Jeg ser en del film og serier om kongelige, og noget der ofte bliver gjort meget ud af er deres kronjuveler og ikke mindst kroner og tiaraer.



5. The White Queen

Relateret billede 
Rebecca Ferguson som Elizabeth Woodville. Denne her krone er fra middelalderperioden. Den har en del maskuline træk og kunne godt være en kongekrone, eftersom den er meget massiv og at alle takkerne er ens, på nær den midterste. 



4. The Tudors

Billedresultat for the tudors anne of cleves tiara 
Joss Stone som Anne Of Cleves. Denne her krone er mega gennemtænkt, fordi de mørkeblå/sorte sten matcher med kjolen og øreringene. 



3. Reign

Billedresultat for reign tv tiara
Adelaide Kane som Mary Stuart. Jeg elsker søstjerner, og når de er sølv og sidder på en tiara, elsker jeg dem endnu mere. 



2. Elizabeth 

Relateret billede

Cate Blanchett som Elizabeth Tudor. Denne her krone er lidt mere moderne, da den er lukket i forhold til de andre, som er spidse. Korset ovenpå symbolisere at den eneste der er over monarken, er gud. 



1. Ekaterina

Billedresultat for ekaterina coronation tv 
Marina Aleksandrova som Katarina den Store. Denne her krones form minder mig lidt om en flødebolle med kokos på toppen. Den er dækket med små diamanter og sten over det hele, og er igen toppet af med et kors, der symboliserer kristendommens magt over adelen. 
Detaljerne er så gennemførte og symmetriske at man næsten kan skære den over, bytte om på delene og stadig få samme resultat. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Blog-arkiv