tirsdag den 16. juni 2020

Peaky Blinders

Serien der vil knuse dit hjerte 
Peaky Blinders Poster (With images) | Peaky blinders poster, Peaky ...

En kort introduktion: 

Peaky Blinders er en britisk serie der indtil videre har være sendt fra 2013-19. 
I hovedrollerne ses Cillian Murphy som "bandens" overhoved Thomas Shelby, Hans søskende Finn (Harry Kirton), John (Joe Cole), Arthur (Paul Anderson), Ada (Sophie Rundle) og Deres tante/mor-figur Polly (Helen Mcrory). Senere i serien møder vi forskellige karakterer spillet af bla. Annabelle Wallis, Finn Cole, Tom Hardy, Adrien Brody og Ana Taylor Joy. 


Thomas Shelby og hans familie styrer Birmingham i England, og styrer alle hesteløb, og forretninger i byen. Ham, hans brødre, som så mange andre i 1919, har kæmpet i den første verdenskrig, som har ændret dem alle sammen, hvilket vi fornemmer i gennem hele serien. I begyndelsen virker de som en dysfunktionel, men kærlig familie, der allesammen prøver at finde kærligheden og meningen med livet. Som serien udvikler sig, er der ikke meget der går som planlagt, og rent ud sagt mister de mere end de vinder, og det er det der er så hjerteskærende. 

Og man fristes til at spørge, hvad er egentlig er pointen ved det hele
penge? ære? berømmelse? magt? familiens ve og vel? eller er denne ekstreme og skødesløse adfærd bare en del af deres DNA?


HD wallpaper: Peaky Blinders Season 4 Poster | Wallpaper Flare


Kan ses på Netlifx


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Blog-arkiv