mandag den 28. marts 2022

Bridgerton Sæson 2

 En uventet forelskelse 💕

Bridgerton er tilbage og dramaet vil ingen ende tage.

I forhold til den første sæson hvor der var mange hede og små-erotiske scener, har denne her sæson betydeligt mere dybde og følelse. Anthony Bridgerton er den ældste søn og derfor familiens overhoved. Han var i den første sæson en rigtig libertiner, men også en beskyttende og kærlig storebror.

Vi får et indblik i hvad der egentligt skete med faderen da børnene var små, og at se Anthonys chok og hans moder der går fuldstændig i stykker er en scene man kniber en tåre eller to til.

Anthony har påtaget sig ansvaret for at sikre sine yngre søskende passende partier og det er nu på tide at Anthony bliver gift og får styr på sit liv. Jagtmarkerne i Londons elite er endnu engang åbnet og sæsonens diamant skal kåres.

Frisk fra Indien kommer Sharma-døtrene og deres mor til byen. De bliver taget godt imod af Lady Danbury der kender til spillet. Den yngre datter Edwina Sharma er dygtig inden for alle fag og det perfekte eksempel på en god hustru. Hendes storesøster Kate er 26, ugift og har opgivet at blive gift og hun ønsker kun det bedste for sin søster. 

Anthony udser Edwina som det perfekte match og gør kur til hende, men Kate er IKKE imponeret. Hun synes ikke han er god nok, fordi han tilsyneladende kun er interesseret i et praktisk og ikke romantisk ægteskab. Kate og Anthony er passivt aggressive over for hinanden og Anthony bliver meget frustreret. De kan ikke enes om noget, og prøver konstant at udkonkurrere hinanden.

Lady Whistledown er stadig på spil og Featherington familien er pressede økonomisk.


Portia kæmper for at holde sammen på det hele og tilkalder en gammel slægtning der skal hjælpe med at få styr på finanserne. Det går desværre ikke helt som planlagt...


Den altid spydige og intimiderende dronning Charlotte er evigt uimponeret.
Men jeg tror de fleste seere er imponerede over hendes parykker:


Serien er i øvrigt blevet forlænget med flere sæsoner og der er rygter om at dronning Charlotte får sin egen spin-off serie. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Blog-arkiv